WORDT HET NIET EENS TIJD OM TE VERHUIZEN?

Deze blog gaat verhuizen. En dat is maar goed ook. 

In supermarkten passen ze het als truc toe. De hagelslag die altijd in het eerste schap op plank twee stond, staat opeens in het derde schap op plank drie. Dat dwingt de consument om op zoek te gaan naar de hagelslag.

Kokosbrood

Die onvrijwillige queeste naar de broodnodige chocoladekorrels zorgt ervoor dat de klant weer breed gaat kijken. Waar is die hagelslag nou toch? Hier? Nee, dat is kokosbrood. Hé! Kokosbrood. Dat heb ik een tijd niet gegeten! En hup het ligt in het karretje. Dankjewel verhuizing hagelslag.

Gevangen

Verhuizen zorgt voor verandering. Daarom adviseer ik in mijn netwerktrainingen om tijdens het Borrelbabbelen niet te gaan zitten. Blijf staan en loop rond! Des te meer mensen ontmoet je. Een stoel houdt je gevangen. Zo zit je de hele avond naast collega Bart. Tot vervelens toe. Maar ja, je zit nu eenmaal aan zijn tafeltje.

Het net moet werken

‘Beweging is gezond’, dat roept de medische wetenschap, want ‘Bloed moet circuleren’ De middenstand roept: ‘Geld moet rollen!, want dan komt de economie op gang.  ‘Het net moet werken!’ roepen de netwerktrainers. En zo is het. Je netwerk gaat pas voor je werken als jij er in rond beweegt. Kom dus van je stoel af en verhuis regelmatig tijdens die borrel.

Meer

Dit blog gaat ook verhuizen. Naar de site van FURORE, werkplaats van de verbeelding.
Die verhuizing gaat er voor zorgen dat ik breder kan schrijven. Want deze borelbabbeltrainer doet nog veel meer dan alleen Borrelbabbelen. En dat mag best gezien worden. Ik verlaat dus mijn borrelbabbel sta-tafeltje en ga me ook bezig houden met andere onderwerpen om over te bloggen.

Nog leuker

En ja, dat zet jou als klant ook in beweging. Misschien vind je onderweg wel iets heel verrassends.
En het leuke is, je kunt je daar abonneren op mijn blogs en commentaar achterlaten. Alles om het nog leuker te maken. Ik heb er alvast een nieuw blog voor je neergezet. Opdat je je er snel welkom gaat voelen.

Je vindt me voortaan hier.

Tags:, , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: