LEREN BORRELBABBELEN

 

Ik help graag om van je borrel een succes te maken. Ik doe dat door het geven van lezingen, workshops en trainingen. Mijn manier van werken is luchtig, enthousiasmerend en interactief. Ook adviseer ik organisatoren van borrels hoe een borrel ‘netwerkvriendelijk’ in te richten.

De lezing. Groepsgrootte: onbeperkt. Duur: 15 – 30 minuten.

Tijdens de lezing vertel ik je publiek over het plezier van borrelbabbelen, over de valkuilen en over de kansen die borrelbabbelen biedt om je netwerk te onderhouden en uit te breiden. Natuurlijk doen we ook wat kleine experimenten. Een prima manier om je publiek enthousiast te krijgen en ze met elkaar in gesprek te brengen.

De workshop. Groepsgrootte: onbeperkt. Duur: 60 – 90 minuten. 

In de workshop laat ik je publiek met kleine oefeningen ervaren hoe je met plezier babbelt. Ik laat ze experimenteren met succesvolle en minder succesvolle babbeltechnieken. Op interactieve wijze ga ik met de zaal in gesprek rondom vragen die men heeft. Ik laat het publiek de valkuilen ervaren en ik laat ze successen boeken die het borrelbabbelen zo leuk maken.

De training. Groepsgrootte: 2 tot 20 personen. Duur: 2 dagdelen.

De training is bedoeld voor diegenen die borrelbabbelen professioneel willen inzetten en er alles uit willen halen wat er in zit. We onderzoeken alle aspecten die nodig zijn om -professioneel- te netwerken op borrels en evenementen. Met welke doelstelling ga je op pad? Hoe zorg je er voor dat je doelstelling ook wordt behaald? Welke technieken zet je in en welke kun je beter thuis laten? Een intensieve training met natuurlijk veel ruimte voor humor.

Advies

Als borreladviseur help ik organisatoren de borrel zodanig in te richten dat de doelstellingen van de borrel daadwerkelijk worden gerealiseerd. Veel borrels verlopen minder optimaal dan vooraf bedacht. Mensen gaan vroegtijdig naar huis, of de sfeer is vlak, of er wordt helemaal niet genetwerkt terwijl dat juist je doel was. Dat is jammer. Je kunt als organisator veel doen om je mensen te boeien en ze onderling te laten netwerken. Mijn borreladvies draagt er aan bij dat een borrel bruisend wordt en dat men nog lang napraat over het succesvolle evenement dat jij hebt georganiseerd.

Meer weten? Bel me op 033-2866317.

 Borrelbabbelen® is een gedeponeerd handelsmerk van FURORE, werkplaats van de verbeelding.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: